marți, 28 februarie 2012

NIKON 3100

Nu dețin acest aparat , și nu vreau să îi fac vreun reviw, doar să-mi zic părerea asa la prima impresie.
Astăzi plimbându-mă cu fetita prin oraș, am trecut pe lângă magazinul flanco abea deschis , într-o locație nouă și am zis să intru și eu să vad și eu ce și cum se petrec lucrurile în noul magazin.
Bine  sinteles după ce am dat o raită prin magazin m-am oprit la standul cu aparate foto,unde din câteva aparate foto săpuniere, hop îl văd pe mister NIKON 3100 ascuns după ceva articole de parca ar fi ceva ieftin,neimportant, sau era pur și simplu neglijenta angajaților în a expune cum trebuie marfa vândută.
Am cerut voie la un angajat sa îl iau de pe stand și săl inspectez., prima impresie a  fost - uau ce ușor e , da e ușor, foarte, chiar și fostul meu Panasonic dmc-fz38 se simțea altfel în mână , nu știu cum scoate poze dar chiar mi sa părut foarte mic și mai mult parcă pentru fete .
Ca și construcție asa la o privire de la distantă arată bine dar când îl iei în mână și îl simți cum e , îți dă senzația de ieftin și a plastic chinezesc, sau a jucărie, dar nu trebuie să fie poleit cu aur ca un aparat să scoată poze excepționale, probabil ( plasticul ăsta ) scoate poze excelente sau bune , eu neavând posibilitatea măcar sal pornesc nelăsândumă angajatul magazinului.
E doar o părere asa la prima vedere și atingere , de ceva mic și ieftin, asta cu riscul ca  Nikoristii să ma înjure , dar cum zic e o părere personală .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu