duminică, 8 ianuarie 2012

Nokia E63

Un mic reviw si sfaturi verificare originalitate și funcționalitate.
nokia-e63
  • Pai ieri am cumpărat acest telefon , nu nou ci second  dar ca si nou puțin folosit,și am zis sa zic ceva despre el asa pe scurt ca sunt destule reviwri pe net mai amănunțite.   
  • Multi sunt an situația de a cumpăra second telefoane din N motive nu contează , dar cum identificam, dacă acel telefon e original , pai an primul rand un telefon original an cazul de fata Nokia e63 vine echipat cu un sistem de operare Symbian , conectarea la pc prin usb și implicit prin aplicația Nokia Suite, nu ar fi posibila dacă ar fi fals, sau instalarea de aplicații dedicate Symbian la fel.
  • dar când mergi și nai unde sa te conectezi la pc ce facem cum verificam , ei aci se poate verifica imeiul telefonului introducerea de cod ca sa afli imeiul după care al scrii pe o hârtie și verificarea cu cel scris pe carcasa sub baterie.
  • Partea hardware dacă pot zice asa verificarea vizuala și practica a telefonului.   Verificați dacă carcasa nu e crăpată urme de căzături dacă a fost desfăcut ,  șuruburi lipsa .
  • Introduceți cartela dv. și sunați pe cineva sa vedeți dacă nu sunt probleme  an a efectua apeluri , ascultați muzica la difuzoare și căști sa vedeți dacă funcționează corespunzător partea audio, rugați pe cineva sa va  sune sa vedeți dacă nu aveți probleme de recepție , uitați-vă sa nu oscileze prea tare semnalul ar trebui sa fie constant , intrați și an bloc sau apartament dacă se poate sa vedeți dacă nu-și pierde semnalul la interior .
  • Verificați Bluetooth dacă funcționează , asemenea verificați și wireless.  Cam astea ar fi an mare sfaturi an achiziție și verificare .
  • Acum despre e63 , e un telefon business cu cu tastatura QWERTY și este fratele mai mic al lui e71 , difera camera care e mai slaba , nu are a-GPS, an rest e la fel, dar e63 are ceva an plus mufa audio jak 3.15 poți folosi orice fel de caști cu ace-as mufa nu numai cele dedicate.  Tastele de volum și camera dedicate de pe laterala au fost eliminate , pe lateral este numai slotul de card și mini-usb,, deasupra a fost eliminat butonul de închidere acum se face de pe tasta end.
  • Carcasa e din plastic dar de buna calitate tastatura e ușor de tastat . deci cine poate supraviețui cu o camera mai slaba și fără GPS zic ca nu merita sa ieie e71 care e mai scump .       
  • Multi utilizatori din ce am citit si eu pe net zic ca e63 e mai fiabil și chiar al recomanda an detrimentul lui e71.  Astea find spuse alegerea aparține fiecăruia , dar cine îs ia telefon șil ia pentru funcționalitate și nu pentru camera și GPS.
    Sau așa cred că ar trebui să primeze .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu