vineri, 9 aprilie 2010

Cura de slabire

Zilele astea tot am vazut la diferite persoane ca se plangeau de felul cum arata de kilogramele an plus care le-au acumulat an decursul tinpului e.t.c .
An discutia avuta cu ele am dedus urmatorul lucru, ca toatee fatucile si femeiiilllee ar vrea sa arate bine sau extraordinar de bine dar sa nu depuna nici un fel de efort. Toate cautau retete miraculoase de slabit ,unele si-au facut operatie la stomac care le-au costat o suta de milioane vechi ,plus ca acum mananca cu paiul, nustiu cat timp pana se vindeca operatia sau asa ceva.
Cand leam zis sa manance normal poate cu un pic mai putin de normal si dupa sase seara sa nu manance deloc ,sau daca nu pot sa bea un ceai cu o felie de paine cu gem ,e.t.c . DAAAARRR sa compenseze cu mscare si efort mancarea pe care o mananca. Sau uitat la mine lung si tanp si mi-au zis ca sunt aberant ,cum sa easa ele la alergat sau sa faca exercitii acasa ca tot ce le trebuie e o reteta buna de slabire sau sa faca operatia de stomac.
Concluzia care am traso este ca femeile din ziua de azi sunt lenese domnule si ignorante asi distrug cu buna stinta sanatatea cu aceste retete minune sau as fac operatii la stomac decat sa faca efort si sa as formeze un stil de viata sanatos.
Nu toate sunt asa, doamne fereste , dar majoritatea din pacate din ignoranta nici nu vreau macar sa ancerce sa te asculte sau mai bine zis sa probeze si aceasta varianta , sportul de antretinere ,alergat ,fitnes ,plinbari,e.t.c .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu