sâmbătă, 13 iunie 2015

Samsung sau Iphone

De curând a trebuit să fac o alegere în a achiziționa un nou telefon pentru soție , iar de aici au început durerile de cap la propriu .

Eu sunt în casă răspunzător  cu partea de tehnologie , indiferent că e un simplu fier de călcat sau o mașină de spălat eu sunt cel care decid ce și cum fiindcă na bărbații și etnologia sau cel puțin eu sunt pasionat de tehnologie deci e ceva normal ca eu să aleg tot ce se cumpără electronic prin casă .
Soția sa tot plâns în ultima vreme de telefonul care îl utiliza un HTC Inspire 4G și că ar vrea un nou telefon un iphone de preferință .
Ce , puteam să comentez ? 
Eu find la data respectivă în Anglia am zis că-i iau de acolo unul ca și cadou când vin acasă , dar nu am reușit ( din n motive ) și așa am pornit la vânătoare de telefoane când am ajuns acasă , noi fiind pe cartelă nu abonament am zis să ma uit la ofertele de pe piață la telefoane cu abonament sau fără .
Eu am un iphone 4s care îl achiziționasem recent din Anglia și am zis să iau unul la fel pentru soție că așa poate utiliza bateria externă huse etc dar nu am găsit acest model în magazine ci doar iphone 5 sau 6 care drept să zic mi se par prea scumpe la cea ce oferă plus nu sunt adeptul a arunca cu bani doar că na să fiu și eu la modă .
Așa am luat decizia săi dau telefonul meu soției și să iau altceva pentru mine și așa am ajuns să trec prin oferta de telefoane , și sincer cel care ma atras cel mai mult a fost Samsung Galaxy S6 .
Ca o paranteză, dacă vrei un telefon care să-l configurezi și să nu mai ai bătăi de cap atunci alegi fără dubii Iphone acesta a fost și motivul care am dat iphonu-l soției  unul din motivele de care se plângea era acela că îi era greu să utilizeze androidul , na asta e unii nu se au de loc cu tehnologia iar cu ios se pare că se împacă foarte bine .
Pe partea cealaltă mie îmi place să pot să am libertatea de a alege de a configura de nu a avea limitări iar aici Androidul e rege iar când îl pui și pe un terminal cum e Samsung Galaxy S6 nu mai ai cum să te plângi .
Am fost fermecat de cum am pus mâna pe el , ecranul ăla viu , culorile , sistemul se mișcă flauless , multitudinea de opțiuni ale sistemului , senzația acea de libertate care am redescoperito după utilizarea de Iphone îți crează pur și simplu un sentiment aparte .
Dacă vrei un telefon aparte atunci sigur Samsung Galaxy S6  îți va satisface toate dorințele .
Ești pasionat de fotografie ca mine - sunt sigur ca camera de 16.0 MP te va surprinde plăcut .
Ești genul care face multe selfiuri - la fel camera frontală de 5.0 MP e mai mult decât poți cere .
Utilizezi mult internetul , la fel datorită procesorului și memoriei ram mari  nu vei simți că utilizezi un telefon .
Cu telefoanele tot timpul avem o grijă în ultima vreme de a avea intimitate de a nu fi furate de a nu avea alții acces la datele noastre , aici Samsung vine cu o nouă tehnologie de securitate și anume KNOX cititor de amprente cea ce face ca terminalul să fie mai greu de accesat de alte persoane înafară de proprietar .
Dar nu intenționez să fac o prezentare detailată dar dacă vreți detalii mai precise și la obiect le găsiți aici Samsung Galaxy S6  unde sunt expuse toate detaliile despre telefon .

Sau puteți urmări un reviw mai detailat făcut de Buhnici  .





Eu din păcate a trebuit să achiziționez doar Samsung Galaxy S3 LTE  că na că bani că lentile dap a trebuit să fac un compromis în a renunța la Canon 70-200 f4 sau nu .
Pasiunea pentru fotografie a fost mai mare și așa am ales să iau un model mai vechi dar care să-mi satisfacă cerințele și pretențiile .
Da  ! recomand  Samsung Galaxy S6  oricui caută un telefon stilat cu personalitate dar tot-odată un telefon superior tehnologic care pot zice că satisface toate cerințele chiar și celor mai pretențioși .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu